KM Mäsové guľočky v rajčinovej omáčce s fusilli 1 porcia
Šťavnaté mäsové gule v obľúbenej rajčinovej omáčke z vývaru, koreňovej zeleniny, rajčín a voňavého korenia. Prílohou sú fusilli z ryžovej múky.
Kategória: | Jedlá s prílohou |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnosť: | 0.5 kg |
Energetická hodnota kJ: | 488,4 |
Energetická hodnota kcal: | 116,3 |
Tuky: | 3,3 g |
nasýtené mastné kyseliny: | 1,1 g |
Sacharidy: | 17,5 g |
z toho cukry: | 3,7 g |
Bielkoviny: | 6,0 g |
Vláknina: | 0,4 g |
Soľ: | 0,7 g |
Porcie: | 1 |
Gram: | 500 |
Položka bola vypredaná… |
ryžové cestoviny (40 %) (ryžová múka, tapiokový škrob, soľ, kurkuma), mäsové gule (24 %) [bravčové pliecko (68 %), hovädzie predné (38 %), vajcia, soľ kamenná, čierne korenie mleté], hovädzí vývar (voda, hovädzie mäso a kosti), rajčinový pretlak (voda, rajčinový pretlak, soľ), koreňová zelenina (mrkva, zeler, paštrnák, petržlen), cukor repný, cibuľa, ryžová múka, kukuričná múka, soľ kamenná, repkový olej, čierne korenie, škorica, bobkový list.
Spôsob prípravy: 1) Vložte krabičku do mikrovlnnej rúry a zohrievajte cca 2 minúty (700 W) alebo dokým nebude jedlo teplé. Obal výrobku sa môže teplom deformovať. 2) Jedlo vyberte z vrecúška na tanier a ohrievajte v mikrovlnnej rúre cca 2 minúty. 3) Vyberte vrecúška z papierového obalu a obe uzatvorené vrecúška vložte do hrnca (či rýchlovarnej kanvice) s vriacou vodou na cca 10 minút.
Přílohu pred podávaním vo vrecúšku premačkajte.
Skladovanie: Skladujte pri teplote od + 1 °C do + 30 °C. Otvorený výrobok uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Doba spotreby: 2 roky
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.