Morčacie ragú s fazuľou 2 porcie
Ochutnajte tiež
Inšpirované tradičným francúzskym jedlom cassoulet. Počas pomalého varenia sa biele fazule, morčacie mäso, koreňová zelenina, korenie a chutná klobása
premenia v lahodný pokrm.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
biele fazule, morčacie mäso (33 %), koreňová zelenina (mrkva, zeler, paštrnák), paradajkový pretlak (voda, paradajkový pretlak, soľ), cibuľa, bravčová klobása (bravčové mäso 86 %, voda, zemiakový škrob, soľ, bravčový proteín, korenie), údená slanina (bravčová masť), repkový olej, soľ kamenná, paprika mletá, čierne korenie mleté, rasca.
Energetická hodnota kJ: | 688,7 |
---|---|
Energetická hodnota kcal: | 164 |
Tuky: | 8 g |
nasýtené mastné kyseliny: | 2 g |
Sacharidy: | 11,5 g |
z toho cukry: | 1,34 g |
Bielkoviny: | 11,4 g |
Soľ: | 0,9 g |
Vláknina: | 1,67 g |
Naše produkty sú už uvarené a tepelne spracované. Ich príprava spočíva len v ohreve (samozrejme sa dajú jesť aj za studena). Nemusíte pridávať žiadnu vodu ani jedlo prevárať. Jedlo si tak pripravíte behom pár minút a môžete podávať.
Zohrievať môžete niekoľkými spôsobmi:
1. Vložte uzatvorené vrecúško do hrnca s horúcou vodou (alebo do rýchlovarnej kanvice), nechajte cca 10 min prehriať a po otvorení
servírujte priamo na tanier.
2. Vrecúško vyprázdnite priamo do hrnca (alebo na panvičku) a zohrievajte cca 5 min.
3. Preložte jedlo z vrecúška do vhodnej nádoby a zohrievajte cca 3 min v mikrovlnnej trúbe.

EXPRES MENU sú chutné jedlá bez výčitiek od rodiny
Sogelových z Krkonôš, uvarené z kvalitných surovín.
Pre každú príležitosť, s jednoduchou prípravou, ktorú
zvládnu do piatich minút vďaka praktickému vrecúšku aj deti.
V našej kuchyni varíme viac než 100 druhov
plnohodnotných jedál. Bez konzervantov, éčok,
dochucovadiel, lepku a so zníženým obsahom soli.
Ušetrite hodinu denne pre seba alebo rodinu a získajte
tak každoročne dvojtýždňovú dovolenku naviac. Rovnako ako
našich 500 000 spokojených zákazníkov.
Hotovo, s chuťou do toho.




Vďaka našej patentovanej technológii CTP (kontinuálny tepelný proces) vydržia jedlá bez konzervantov, barvív a dochucovadiel pri izbovej teplote až 10 rokov.
CTP udržuje teplotu jedla nad 70 °C od začiatku varenia. Po uvarení sa jedlo ocitá v hermeticky uzavretom bariérovom vrecúšku. Potom prebehne sterilizácia šokovým zahriatím a následným schladením.




